ArjoHuntleigh-Assessments-Services-handheld-assessment-device
ArjoHuntleigh-Assessments-Services-managment-nurse-and-patient
ArjoHuntleigh-Nurse-and-Management-in-discussion

ArjoHuntleigh biedt een uitgebreid assortiment onderzoeksprogramma's met het oog op betere klinische resultaten en een grotere efficiëntie in zorginstellingen, en een kleiner risico voor zorgverleners en cliënten.

ArjoHuntleigh ontwikkelde de Positieve Acht™ filosofie om aan te tonen wat de mogelijke voordelen zijn voor zowel zorgverlener als cliënt van investeringen in veilige zorgoplossingen bij cliënten.

De Positieve Acht stelt dat er drie voorwaarden zijn om cliënten te helpen hun mobiliteit sneller terug te winnen: voldoende ruimte, de juiste hulpmiddelen en de juiste werkmethoden.

Die drie voorwaarden vormen, samen met de Mobiliteitswijzer™, die cliënten opdeelt in categorieën volgens hun functionele mobiliteit en behoeften, de basis van meerdere onderzoeksprogramma's van ArjoHuntleigh. Bijgevolg krijgt u met de onderzoeksprogramma's ArjoHuntleigh, zoals Diligent™ gegarandeerde oplossingen, ProACT™ meerjareninvesteringsplan voor hulpmiddelen en de Care Thermometer™ een gedetailleerde analyse van de tekortkomingen in uw huidige instelling ten opzichte van internationaal erkende beste uitkomsten. 

Met de daaruit voortvloeiende aanbevelingen kunnen zorginstellingen de kwaliteit van hun zorg vergroten, hun financiële resultaten en efficiëntie verbeteren en de risico's beperken voor zorgverlener en cliënt.

Daarnaast heeft ArjoHuntleigh een zeer uitgebreide, wereldwijde ervaring met klinische onderzoeken op het gebied van de verspreiding en het voorkomen van decubitus, en toonaangevende kwaliteitsindicatoren om in de zorgomgeving opgelopen decubitus te beperken.