Trainingen 2018 - ArjoHuntleigh

Zorg verlenen volgens de juiste werkmethoden en met de juiste hulpmiddelen zorgt ervoor dat je met minder inspanning betere zorg kunt leveren voor de cliënt en zelf gezond en veilig kan werken.

De trainingen van Arjo zijn gebaseerd op de Praktijkrichtlijnen fysieke belasting waardoor het risico op fysieke belasting vermindert, er minder lichamelijke klachten zullen optreden en het ziekteverzuim lager zal zijn.  
Klik op één van onderstaande trainingen voor meer informatie, en schrijf u meteen online in:
 

De open inschrijftrainingen zijn geaccrediteerd voor het kwaliteitsregister V & V. Ze kunnen ook in een leertraject gegoten worden, op maat van uw organisatie (in-company).

Er zijn ook twee trainingen die enkel in-company georganiseerd kunnen worden:

  • Gezond werken in de zorg
  • De Kunst van het overtuigen

Voor meer informatie neemt u contact op met Jeannette de Weijer op het nummer 0344 640 889 of via mail: jeannette.de.weijer@arjo.com.

Al onze trainingen zijn CEDEO-erkend sinds 2004. Cedeo is een onafhankelijke organisatie die klanttevredenheidsonderzoeken verricht. Om erkend te blijven, wordt elke 2 jaar een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de klanten. Met trots delen we u mee dat we in 2018 opnieuw de CEDEO-erkenning behaalden, en dit met een score van 89,5%!

Een paar citaten van tevreden klanten:

“Het is een servicegerichte organisatie. Je kunt met hen goede afspraken maken, ze denken met je mee”

“Het is niet goedkoop, maar de kwaliteit is zeer hoog. Voor ons was dit een bewuste keuze, want de gezondheid van onze cliënten en medewerkers staan voorop”

“Ik waardeer hun praktische benadering, de kennis van onze organisatie, de deskundigheid en hun goede didactische concepten.”

 

Logo Cedeo