Zorg verlenen volgens de juiste werkmethoden en met de juiste hulpmiddelen zorgt ervoor dat je met minder inspanning betere zorg kunt leveren voor de cliënt en zelf gezond en veilig kan werken.

De trainingen van ArjoHuntleigh zijn gebaseerd op de Praktijkrichtlijnen fysieke belasting waardoor het risico op fysieke belasting vermindert, er minder lichamelijke klachten zullen optreden en het ziekteverzuim lager zal zijn.  
Klik op één van onderstaande trainingen voor meer informatie, en schrijf u meteen online in:


Al deze opleidingen kunnen in een leertraject gegoten worden, op maat van uw organisatie (in-company).

De open inschrijftrainingen zijn geaccrediteerd voor het kwaliteitsregister V & V. Daarnaast zijn al onze trainingen CEDEO-erkend sinds 2004. In 2016 behaalden we opnieuw de CEDEO-erkenning met een score van 94% klanttevredenheid! Een resultaat waar we enorm trots op zijn.

Een paar citaten van tevreden klanten:

“Wij bespreken vooraf met elkaar welke onderwerpen in de training aan de orde moeten komen en waar de zwaartepunten liggen. Er is echter altijd ruimte om daar van af te wijken, zonder dat het programma teniet wordt gedaan”.

“De trainers hebben een positieve uitstraling. Zij leggen alles heel rustig en goed uit. Zij zijn professioneel en geven goede voorbeelden”

“De groep voelt zich veilig en alle vragen uit het team worden goed beantwoord. Daarbij weten zij om te gaan met weerstand uit de groep op bepaalde technieken. De trainers zijn dat vaak voor en geven goede argumenten voor de gehanteerde technieken”.

“De trainers geven goede feedback op de praktische vaardigheden die ontwikkeld moeten worden.”

“Je ziet echt vooruitgang bij onze medewerkers als ergocoach”.

“Wij hebben een prettig contact. Het bureau is altijd vlot bereikbaar. Alles wordt goed geregeld, er zijn korte lijnen en een snelle service. Wij zijn dik tevreden”.

 

Logo Cedeo