Zorg verlenen volgens de juiste werkmethoden en met de juiste hulpmiddelen zorgt ervoor dat je met minder inspanning betere zorg kunt leveren voor de cliënt en zelf gezond en veilig kan werken.

De trainingen van ArjoHuntleigh zijn gebaseerd op de Praktijkrichtlijnen fysieke belasting waardoor het risico op fysieke belasting vermindert, er minder lichamelijke klachten zullen optreden en het ziekteverzuim lager zal zijn.  
Klik op één van onderstaande trainingen voor meer informatie, en schrijf u meteen online in:
 

De open inschrijftrainingen zijn geaccrediteerd voor het kwaliteitsregister V & V. Ze kunnen ook in een leertraject gegoten worden, op maat van uw organisatie (in-company).

Er zijn ook twee trainingen die enkel in-company georganiseerd kunnen worden:

  • Gezond werken in de zorg
  • De Kunst van het overtuigen

Voor meer informatie neemt u contact op met Jeannette de Weijer op het nummer 0344 640 889 of via mail: jeannette.de.weijer@arjo.com.

Al onze trainingen zijn CEDEO-erkend sinds 2004. In 2016 behaalden we opnieuw de CEDEO-erkenning met een score van 94% klanttevredenheid! Een resultaat waar we enorm trots op zijn.

Een paar citaten van tevreden klanten:

“De trainers hebben een positieve uitstraling. Zij leggen alles heel rustig en goed uit. Zij zijn professioneel en geven goede voorbeelden”

“De groep voelt zich veilig en alle vragen uit het team worden goed beantwoord. Daarbij weten zij om te gaan met weerstand uit de groep op bepaalde technieken. De trainers zijn dat vaak voor en geven goede argumenten voor de gehanteerde technieken”.

“De trainers geven goede feedback op de praktische vaardigheden die ontwikkeld moeten worden.”

“Je ziet echt vooruitgang bij onze medewerkers als ergocoach”.

 

Logo Cedeo